Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Vi söker rörelsecoach till rörelsesatsning i skolan

06 SEP 2018 12:37
I tjänsten kommer du att genomföra rörelseaktiviteter på skolans raster och delvis på lektionstid. Vi värdesätter om du är pedagogisk och trygg med egen drivkraft samt god samarbetsförmåga.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2018 12:37

Tjänsten kommer vara upplagd så att du som rörelsecoach arbetar ute på skolorna 10-12 timmar per vecka.

Tre utvalda kommuner i Fyrbodal har fått möjligheten att delta i höstens rörelsesatsning för att förbättra folkhälsan, välbefinnandet och skolresultaten genom mer rörelse i skolan.

Med regeringen, riksidrottsförbundet och flera andra aktörer gör vi en nationell kraftsamling för mer idrott, rörelse och utveckling av rörelseförståelse i anslutning till skoldagen. Målet är att på de utvalda skolorna i årskurs F-6 skapa möjligheter och glädje till den dagliga spontana rörelsen oavsett ambition, ålder, kön, prestationsnivå eller andra förutsättningar.

Genom att förse pedagoger, rektorer och föräldrar med utbildning och hjälpmedel för att kunna bibehålla rörelsen är vi övertygade om att vi börjar stega ut en framtid med starka, friska och självsäkra barn där de kan idrotta och vara i rörelse under hela livet.

Anställningsform: Visstidsanställning

Omfattning: 25%

Placeringsort: Bengtsfors, Mellerud och Färgelanda

Ansök senast: Snarast

Intresserad?
Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Sök snarast genom att skicka ett personligt brev och vilken kommun du vill vara placerad i. Är du intresserad av att arbeta fler timmar i olika kommuner skriver du med det i ansökan.

Ansökan skickar du till projektledaren Alexandra Wiberg, 0725232050, This is a mailto link

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss