Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Samsynsavtal på gång för föreningarna i Ale

09 OKT 2018 13:04
Nyligen genomfördes en dag med utbyten mellan Västra Götalands Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna och Ale kommuns verksamheter i syfte att hitta gemensamma närmare utifrån idrottens Strategi 2025 och idrottens mål.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2018 13:04

Tanken är att vi tillsammans ska ta fram ett samsynsavtal med idrottsföreningarna. Bland annat ett förslag för att förenkla för föreningarna när det gäller att göra årsredovisningar. Tankar och idéer lyftes även om hur vi kan stärka föreningarna med administrativa tjänster.

En uppföljning av denna träff kommer att ske i april nästa år och på sikt kommer idrottsföreningarna märka att vi tillsammans gör allt vi kan för att deras verksamhet skall bli så bra som möjligt. Detta var starten på något som kommer gynna idrotten i Ale.

Med på träffen var Emma Kronberg föreningsutvecklare, Anita Gustavsson Lundin, Martin Andersson anläggningsansvarig och Klas Arvidsson chef för gänget tillsammans med vår idrottskonsulent Helen "HP" Persson.

Skribent: Helen Persson

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss