Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Peppdagen i Borås

17 OKT 2019 19:05
En dag för idrottsengagerade att samla energi och inspiration. Ert engagemang inom idrotten är fantastiskt! Därför vill vi bjuda er på en peppande, energigivande och inspirerande föreläsningsdag som tack för allt det fina jobbet ni gör.
  • Uppdaterad: 17 OKT 2019 19:05

Ni bjuds på en härlig frukostbuffé och trevliga möten. Målgruppen är ledare, styrelser och andra föreningsengagerade.

Lördag 23/11
Tid: kl 8.30-13.00
Plats: Scandic Plaza i Borås
Pris: 100 kr
Anmälan: Anmäl dig här. Ni kan också maila er anmälan till This is a mailto link. Uppge i så fall personnummer i mailet.

Kl. 8.30 Startar vi upp med en härlig frukostbuffé. Därefter följer tre väldigt intressanta föreläsningar.

Anders Svensson och Emma Svensson - Inspiration och ledarskap
En inspirerande och givande föreläsning med tidigare fotbollsproffset Anders Svensson och Emma Svensson, sakkunnig inom barn och ungdomsidrott hos Västra Götalands Idrottsförbund. I sin föreläsning kommer Anders och Emma att blanda erfarenheter från Anders karriär och upplevelser i olika åldrar med Emmas kompetenser inom ledarskap för barn och ungdomar. Vikten av att ha roligt när man idrottar, hur man inkluderar barn och ungdomar i träningen och sunt ledarskap i största allmänhet behandlas. Det kommer att finnas gott om utrymme för frågor!

John Dohlsten - Hur behåller vi ungdomarna?
John är en mycket uppskattad föreläsare och jobbar med idrottsforskning på Göteborgs universitet. Han har även en bakgrund med uppdrag inom friidrotten, varit styrelsemedlem i Azalea BK och fotbollstränare för såväl barn och ungdomar som elitspelare i GAIS
och Utsikten. John kommer på lättförståligt sätt förmedla forskning inom ungdomsidrotten.

Frans Fransson - Hållbar sponsring
Frans Fransson är medgrundare till företaget Caddie Sports and Business som startades 2005. De driver yrkeshögskoleutbildningen Sportmarknadsförare där Frans är en uppskattad lärare och föreläsare. Han har även gjort mycket inspirerande och uppskattade framträdanden i SISUs regi. Inom ämnet Hållbar sponsring kommer Frans bidra till tankar och nya idéer.

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss