Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nyförvärv på ekonomiavdelningen

2017-10-11 13:28
Jag är en idrottstokig civilekonom som efter en vända på PwC som revisorsassistent kommit tillbaka till Svensk Idrott.
  • Uppdaterad: 2017-10-11 13:28

Från den 1 september har jag arbetat som redovisningskonsult och controller på Västra Götalands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland. Min tjänst innefattar redovisningstjänster till föreningar (utför främst löpande bokföring och upprättar bokslut) som del av Idrottens Ekonomiservice samt arbete med idrottsförbundets och SISU’s interna bokföring och finansiella redovisning.

Jag började idrotta tidigt och har testa på väldigt många olika sporter. De idrotter jag verkligen fastnade för var konståkning, fotboll och orientering. På senare år är det främst allsidig funktionell träning som gäller, lite MTB och orientering samt promenader och bus med vår Colliehund Charlie. Läsa böcker och pyssla om vårt lilla hus ligger också högt på att göra listan. Som nyinflyttad i Göteborgsområdet så drar ju såklart alla idrotter på hög nivå som utövas här också så en och annan match eller tävling blir det allt som ses.

Jag började tidigt som hjälpledare inom konståkningen och utvecklades först där och sedan inom orienteringen. Bland annat har jag suttit i två styrelser; Västergötlands Orienteringsförbund samt i centrala styrelsen för O-Ringen (innan verksamheten lades i ett aktiebolag). På förenings- och distriktsnivå har jag även varit tränare, ledare, ungdomsansvarig, byggt hemsida, utbildare, arbetat med kommunikationsplaner med mera. Att arbeta ideellt inom idrotten har gett så mycket till mig och att nu kunna göra det även på arbetstid är grymt kul.

Tveka inte att höra av dig om du undrar över hur jag kan hjälpa sig med din förenings ekonomi och bokföring! J

This is a mailto link tel: 0709–26 58 79

Läs mer om våra tjänster inom bokföring, löne-och personaladministration här

Skribent: Karin Johansson

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 031-726 60 00
Fax: 031-726 60 09
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss