Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

  • AlivaFoto:
  • DeltagarnaFoto:
  • JimmenFoto:
  • 5-kampFoto:

Ledarcamp, en helg utöver det vanliga!

2018-05-07 13:31

I helgen genomfördes Folksam Ledarcamp i Skövde på Billingehus mellan fredag och Söndag. En fullspäckad helg med aktiviteter och föreläsningar. Temat för helgen var utvecklingsresan ”Ett stärkt ledarskap”.
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2018 09:17

Fredagskvällen inleddes med sammarbetsövningar tillsammans med Aliva och gruppen svetsades snabbt samman.

Föreläsare på plats var inspiratören Jim Thuresson, fotbollsdomaren Mohammed al Hakim och Annelie Östberg, som är idrottspsykolog och före detta förbundskapten i orientering. 

Utöver oss ledare Åsa Bogren och Daniel Fyrqvist från VG-idrott och Patrik Norlin från Värmlandsidrotten hade vi i år med oss tre fantastiska hjälpledare: Linnea Qvist, Oscar Larsson och Hanna Jonebrant. Hjälpledarna ansvarade för att arrangera en 5-kamp på lördag eftermiddag. Efter aktiviteter och middag avslutade deltagarna kvällen med fotbollsturnering fram till midnatt.

Söndagen avslutades på topp med en heldag med Anneli Östberg. Helgen kunde inte varit bättre, en helg utöver det vanliga tycker vi. Vi kan konstatera att det finns många drivna unga ledare ute i vårt distrikt.

Läs mer, se bilder och live sändiningar på

facebook.com/Folksams ledarcamp 2018 
facebook.com/vgidrott 

Folksams Idrottsfond
Varje år delar Folksams Idrottsfond ut stipendier i form av lägerdeltagande. Cirka 200 tjejer och killar chansen att utvecklas som aktivitets- och organisationsledare. LedarCamp är ett läger som inspirerar och stimulerar unga ledare att fortsätta utvecklas inom idrotten. Värdet på stipendiet är cirka 5 000 kronor per deltagare.

Västra Götalands Idrottsförbund samarbetar och arrangerar LedarCamp tillsammans med Värmlands Idrottsförbund.

Vill du veta mer om Folksams fondutbud eller börja spara i idrottsfonden går du in på www.folksam.se/sparalana/fonder eller ringer 0771-950 950.

Skribent: Åsa Bogren

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss