Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottens chefsutbildning på IHM

18 FEB 2019 11:04
Sent i vår startar fjärde upplagan av Idrottens chefsutbildning - utbildningen för dig som vill bli mer attraktiv på idrottens arbetsmarknad!
  • Uppdaterad: 18 FEB 2019 11:04

Den som vill vara med och driva och utveckla en förening, anläggning eller arrangemang behöver idag inte bara kunskaper inom sin idrott utan behöver också ha stora kunskaper inom till exempel ekonomi, kommunikation, marknadsföring, ledarskap och verksamhetsstyrning. Idrottens chefsutbildning är en utbildning som fördjupar deltagarnas kunskaper inom bland annat dessa ämnen.

Utbildningen är därmed en värdefull investering för organisationen men också en utbildning som stärker individens position på arbetsmarknaden. Utbildningen riktar sig till anläggningschefer, klubbchefer, sportchefer, föreningsutvecklare, marknadsansvariga, arrangemangsansvariga eller liknande och som vill utvecklas i den rollen. Eller till dem som har ambitionen att i framtiden jobba inom idrotten i en sådan roll.

Idrottens chefsutbildning ett gemensamt projekt av Västra Götalands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland, Professional Golfers Association (PGA), Claesson Konsult AB  och med IHM Business School som utförare.

Kursstart i 14-15 maj och med den 1 april som sista anmälningsdag.

Här kan du läsa mer om utbildningen.

Vill du läsa mer om IHM Business School så kan du göra det här.

För frågor hör av er till Ola Jodal, This is a mailto link eller 0709-26 58 44

Skribent: Ola Jodal

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss