Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Hanna - en av våra ambassadörer

13 MAJ 2019 10:26
Med stolthet presenterar vi en av våra SISU-ambassadörer, SM-finalisten och landslagsuttagna basketspelaren Hanna Johansson.
  • Uppdaterad: 13 MAJ 2019 10:26

Hanna spelar i Göteborgsklubben Högsbo Basket som nyligen skrällde i basketligan och tog sig hela vägen till SM-final. Hon har en lång meritlista med SM-guld, flera års spel i den högsta serien i Sverige och i USA, och är för tillfället även aktuell för landslaget.

Vid sidan om basketen arbetar Hanna med projektet Street Games som syftar till att möjliggöra för barn och unga, från traditionellt idrottssvaga områden, att prova på olika idrotts- och kulturaktiviteter och att inkluderas i föreningslivet.

Hanna står upp för idrottens utvecklingsresa ”Den moderna föreningen engagerar”. Gör det du också! Anmäl dig här till utbildningen Föreningskunskap – tema årsmöte, den 28 maj i Göteborg och lär dig mer om grundläggande föreningskunskap.

Läs mer om alla våra utbildningar och fokusområden här 

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss