Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Föreläsning med Linus Thörnblad

28 NOV 2018 13:27
Kom och lyssna på Linus Thörnblad, tidigare elitidrottare och framgångsrik höjdhoppare som nu är ambassadör för ledarskapsutbildningen Gå före.
  • Uppdaterad: 28 NOV 2018 13:27

Denna föreläsning kan inspirera dig till att ansöka om en plats i utbildningen Gå före tillsammans med andra ledare från kulturen, näringslivet och idrotten. Idrottens platser subventioneras av SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland.

Du kan också komma enbart för att få med dig tänkvärda ord om psykisk hälsa. Under denna kväll får vi lyssna till Linus berättelse om vägen tillbaka från utmattningsdepression och modet att själv bestämma när karriären är över.

Anmäl dig här

Om Gå före
Gå före är en ledarskapsutbildning som vänder sig till dig som är mellan 18-25 år och är engagerad i en idrottsförening i Västra Götaland. Här kommer du att få möjlighet till ett fantastiskt nätverk där deltagarna kommer från näringsliv, kultur och idrott.

Utbildningen består av utbildningsträffar som hålls av noga utvalda förebilder som alla anses vara experter inom respektive område. Under träffarna varvas föreläsningar med diskussioner och övningar. Vid träffarna serveras mat och skrivmaterial finns på plats. Alla träffar sker i Göteborg.

Läs mer om ledarskapsutbildningen här

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss