Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Personuppgifter - GDPR

Idrotten består av medlemmar, människor. Västra Götalands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna behandlar personuppgifter utifrån vad vår verksamhet kräver och enligt EU:s dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation).
  • Uppdaterad: 23 MAJ 2018 13:16

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi tagit fram en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den på länken nedan:

Integritetspolicy Västra Götalands Idrottsförbund / SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland

Behandling av personuppgifter inom hela idrottsrörelsen
Utifrån GDPR har Riksidrottsförbundet tagit fram en Uppförandekod som alla vi som är anslutna till Riksidrottsförbundet ska följa och den hittar du på:

www.rf.se/personuppgifter

Personuppgifter i IdrottOnline
Vill du se vilka uppgifter som finns om dig i IdrottOnline så loggar du in i IdrottOnline och går till "Min Sida" där du kan göra ett registerutdrag själv och se vilka uppgifter som finns registrerade om dig i IdrotttOnline. Har du inget inlogg till IdrottOnline så be din förening om ett inlogg.

 

 

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 031-726 60 00
Fax: 031-726 60 09
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss