Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Tjänster inom bokföring, löne- och personaladministration

  • Uppdaterad: 08 MAR 2018 14:42

Om du har en rörelse bedriver du verksamhet för att tjäna pengar, men inom idrotten tjänar vi pengar för att bedriva verksamhet. Detta är en väsentlig skillnad.

Att handha ekonomin i en idrottsorganisation är en uppgift som kräver kunskap, omdöme och erfarenhet och många nya krav ställs idag. Vi kan tyvärr inte ta över kassörens uppgift i en organisation, men vi kan på olika sätt hjälpa till för att underlätta arbetet.

Stöd med ekonomiska arbetsuppgifter
Vi kan erbjuda idrottsföreningar och förbund hjälp med bokföring, bokslut, fakturering, skatter och avgifter och lön- och personaladministration, till ett rimligt pris.

Vi arbetar med en kontoplan som är anpassad till idrotten: Idrottens BAS-kontoplan och med e-bokföring som gör att ni alltid har full insyn i det som görs.

Tillsammans med Skatteverket har vi bildat en samrådsgrupp med målsättningen att hjälpa dig och din förening/förbund med förbättrade kunskaper om skatter och avgifter. 

Skribent: Jonas Ligården Neijmer

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss