Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Kvinnor som leder

Få inspiration och kunskap, kontakter och motivation till att ta nästa steg i föreningslivet.
  • Uppdaterad: 15 FEB 2017 17:17

Kvinnor som leder är ett nätverk för kvinnor och tjejer i föreningar. Nätverket vill stärka kvinnors ledarskap, synliggöra kvinnors roller i föreningar och lyfta fram förebilder för yngre tjejer. Vi vill inspirera kvinnor till att vilja leda och även ta tyngre uppdrag i föreningslivet.

Idrotts- och föreningsförvaltningen i Göteborgs Stad står bakom nätverket tillsammans med Västra Götalands idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västra Götaland.

Kvinna eller tjej och aktiv i en förening – då är du välkommen till nätverket. Vi vill ha fler kvinnliga ledare inom föreningslivet och vi tror att du med din kunskap kan hjälpa till. Du behöver inte vara ledare med någon tung och ansvarsfull post, det räcker att du är intresserad av föreningslivet och ledarfrågor.

Vi träffas cirka fyra gånger per år för att få inspiration av intressanta föreläsare och för att byta erfarenheter. Träffarna hålls oftast centralt i Göteborg – på Idrottshögskolan eller i deltagarnas föreningslokaler.  

Träffarna är kostnadsfria och du väljer själv om du vill gå på ett eller flera tillfällen.

Information om var och när vi träffas skickas ut via e-post.

Information läggs också ut på Facebook: Kvinnor som leder och på goteborg.se

Skribent: Jonas Neijmer

Kontaktperson distrikt

Eleonore Tammermo

070-926 58 32
This is a mailto link

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss