Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottens dag

Välkommen till Idrottens dag i Uddevalla 21/9. Vi håller till vid Rimnersvallen som kommer att bubbla av rörelseglädje.
  • Uppdaterad: 04 SEP 2019 13:33

Under Idrottens dag kommer du att kunna prova idrotter du aldrig testat, utmana dig själv i rörelsebanan, hitta nya sätt att utöva traditionella idrotter samt delta i spännande samtal om framtidens idrott. 

Tillsammans med er och alla våra föreningar som står redo kommer det bli en dag full av rörelse- och idrottsglädje! Alla är välkomna och all aktivitet är gratis!

Du kan bland annat testa på motocross, segling, konståkning, handboll, ishockey, fotboll, boule, friidrott, thaiboxning, parkour, gymnastik, bangolf, rugby, judo, tennis och styrkelyft

Idrottens dag i Uddevalla är ett samarbete mellan Riksidrottsförbundet, Västra Götalands Idrottsförbund och Uddevalla kommun.

Läs mer om arrangemanget på vår Facebooksida

Om Idrottens dag
Den svenska idrottsrörelsen håller på att förändras. Målet är idrott för alla hela livet. Idrottens dag är en del av den resan. En dag med roliga aktiviteter och nya idéer. Besökare får prova på, uppleva, tänka och prata om hur framtidens idrott kan se ut.

Idrottens dag är ett nationellt koncept som arrangeras på 25 platser i 18 av RF:s distrikt under 2019. Syftet är att inspirera fler barn, unga och vuxna att kunna och vilja idrotta hela livet. Idrottens dag ska också lyfta upp idrottsfrågorna på agendan och uppmuntra till samtal hur vi ska idrotta i framtiden.

Mer information om Idrottens dag hittar du här

Skribent: Jonas Ligården Neijmer

Postadress:Västra Götalands Idrottsförbund
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 0317266000
Fax: 0317266009
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss